OBS Geert Holle | Kerkebuurt 156 | 1647 MD Berkhout
Buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal

 

Voor buitenschoolse opvang kunnen kinderen van de Geert Holle o.a. terecht bij Kindcentrum de Berk. (gebouw op het schoolplein) SKiK (Stichting Kinderopvang Koggenland) biedt ieder kind de ruimte om zich, in eigen tempo, in een veilige omgeving door spel en ontdekking te ontwikkelen. Kindcentrum de Berk biedt opvang aan kinderen van 0-12 jaar, is gevestigd bij basisschool Geert Holle en maakt onderdeel uit van de wijk. We stimuleren daarmee ontmoetingen tussen leerkrachten en pedagogisch medewerk(st)ers, zodat dekinderen zich veilig en vertrouwd voelen.

Buitenschoolse opvang (BSO) is mogelijk voor en na schooltijd. Ook in de schoolvakanties en op extra vrije dagen kunnen de kinderen van 7.00 tot 18.30 uur terecht bij BSO de Berk. 

 

Peuterspeelzaal

Peuters en kleuters voorbereiden op school is een vak apart. Bij de Berk hebben we een peuterspeelzaal waar kinderen van 2 tot 4 jaar
kunnen ontwikkelen en leren door (samen) te spelen met andere kinderen en volwassenen. In een veilige en vertrouwde omgeving, waar ook de ouders volop betrokken zijn en kunnen leren hoe ze hun kind ondersteunen in hun ontwikkeling. Twee- en driejarigen spelen met plezier en voelen zich prettig bij het aanbod en in de ruimte waar ze samenspelen. Al met één keer per week extra aanbod maken ze grote stappen vooruit in de ontwikkeling! SKiK heeft om deze reden een speciaal aanbod om hen voor te bereiden op de
basisschool. Is uw peuter toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan naar peuterspeelzaal de Berk.

 

Kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf (KDV) is een veilige, prettige en uitdagende omgeving waar uw kind optimale zorg en aandacht krijgt en samen leert spelen. Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met de verschillende ontwikkelingsfasen van baby’s en peuters.
De groeps- en buitenruimte zijn zo ingericht dat de nieuwsgierigheid van de baby’s en peuters geprikkeld wordt, de zelfstandigheid en zelfredzaamheid gestimuleerd wordt en de kinderen zich er vertrouwd en veilig voelen.


Rondleiding

Voor een vrijblijvende rondleiding bij het KDV, PSZ of BSO van kindcentrum de Berk of meer informatie kunt u contact opnemen via www.skikkoggenland.nl of via 0229248770.

Protocollen

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.